Wat zijn de huidige kortingscodes en aanbiedingen?

Berry Updated door Berry

Kortingscodes

Wij geven soms verschillende kortingscodes uit die op onze site gebruikt kunnen worden. Maak daarom een account aan en schrijf je in op onze nieuwsbrieven: https://www.hopt.nl/my-account/user-consents

Pagina met aanbiedingen

De pagina https://www.hopt.nl/572-aanbiedingen bevat vaak bieren die een korte houdbaarheidsdatum hebben (THT), maar ook aanbiedingen van bieren die niet per se kort houdbaar zijn. Als de THT kort is staat dat er altijd bij.

Artikelen die de THT hebben overschreden vormen geen gevaar voor de volksgezondheid, echter kan het overschrijden van de "ten minste houdbaar tot" datum wel een smaakverlies tot gevolgd hebben.

Het bierpakket "anti-verspilling"

Dit "Anti-verspilling" bierpakket bestaat uit 12 bieren met de vaste bodemprijs van €14.99. Hierin vind je bieren, die ondanks dat ze dicht tegen of nét over de houdbaarheidsdatum zitten, nog steeds niet te versmaden zijn. Elk pakket is anders van samenstelling; soms zijn het wat meer aparte bieren, andere keren zijn ze wat minder "speciaal". Vaak een aantal Pilsners en Lagers. Soms zitten er twee dezelfde in een pakket. 

Heeft dit antwoord geholpen?

contact