Melding dat de machine en de app niet verbonden zijn 📲

Kim Updated door Kim

Ik krijg steeds de melding dat app en machine niet verbonden zijn

Het kan tot 5 minuten duren voordat de app de verbinding met de machine herkent. Als je na 5 min nog steeds het bericht krijgt dat er geen verbinding is, haal dan de stekker van de machine uit het stopcontact en sluit weer aan. Als het probleem zich blijft voordoen, maak dan een screenshot en stuur ons een berichtje 📩

België : help-be@help.perfectdraft.com

Nederland : help-nl@help.perfectdraft.com

Heeft ons antwoord geholpen?

Kan ik een PerfectDraft Pro machine vanaf meerdere apparaten bedienen?

WIFI problemen oplossen