Het bier is te koud

Kim Updated door Kim

De ideale tap temperatuur voor onze biertjes is 3°C. Dit is iets kouder dan biertjes uit de koelkast (doorgaans 6°C). Als het biertje koud is en er is geen condens op het vat, dan is er in principe geen probleem.

Er kan een probleem zijn als:

Het LCD-scherm geeft een temperatuur van 3°C aan met condens op het vat of op de machine 👉Trek de stekker uit het stopcontact en laat het vat en de machine ontdooien. Zorg ervoor dat de deurtjes van de tap goed gesloten zijn.

Het LCD-display geeft een temperatuur onder 2°C aan 👉Zorg ervoor dat je de biertap op een plaats zet waar de omgevingstemperatuur tussen 3 en 32°C ligt.

Heeft ons antwoord geholpen?

Kun je de temperatuur van het bier regelen in de biertap?

Hoe lang duurt het voordat het bier koud is?