Verwijdering van je hopt account

Antongiulio Mancuso Updated door Antongiulio Mancuso

Als je een account hebt dat je niet meer gebruikt, kun je het gewoon in stand houden

(je krijgt vast vroeg of laat weer dorst 😉),

of je kunt het account verwijderen door het formulier in te vullen op de volgende link:

https://privacyportalde-cdn.onetrust.com/dsarwebform/11821760-d248-4745-b43e-10d85e89e988/20fdff2d-0b7d-4f25-97b8-9644aa1210f2.html.

Rechtsboven op de pagina kun je de taal selecteren alvorens het formulier in te vullen en te verzenden: 📝.