Wat te doen bij een error code? ❌

Kim Updated door Kim

Alle error codes en wat te doen

❌Als je een error code op de machine hebt, kun je hieronder per code zien wat je kunt doen om het probleem op te lossen 🤓

Code E0

🤔 Oorzaak: De deur is open.

🤓 Oplossing: sluit de deur. De koeling stopt als de deur langer dan 30 seconden open blijft.

Code : E1

🤔 Groot luchtlek, pomp heeft te lang gedraaid.

🤓 Controleer of de kraan goed is aangesloten. Zo niet, sluit hem dan opnieuw aan. Als de foutmelding opnieuw verschijnt, verander dan het vat. Als de foutmelding opnieuw verschijnt na het vervangen van het vat, neem dan contact met ons op👨🔧

Code: E2

🤔 De omgevingstemperatuur is te hoog.

🤓 Plaats het apparaat in een koelere omgeving. Plaats het apparaat niet in direct zonlicht.

Code: E3

🤔 Mogelijk probleem met de ventilator: koelsysteem is oververhit.

🤓  Controleer of de ventilatoren werken. Neem in geval van een defecte ventilator contact met ons op.

🤓 Controleer ook of de luchtstroom niet wordt belemmerd. Maak de ventilatoren en ventilatieroosters schoon en zorg voor voldoende ruimte rondom het apparaat (minimaal 10 cm rondom uw apparaat).

Code: E4

🤔 Probleem met de temperatuursensor in het toestel.

🤓 De sensor is mogelijk defect: voer een volledige herstart uit door het apparaat uit te schakelen (stekker uit het stopcontact). Als de foutmelding opnieuw verschijnt, neem dan contact met ons op👨🔧

Code: E5

🤔 Probleem met de koelsensor.

🤓 De sensor is mogelijk defect: voer een volledige herstart uit door het apparaat uit te schakelen (stekker uit het stopcontact). Als de foutmelding opnieuw verschijnt, neem dan contact met ons op👨🔧

Code: E6

🤔 Probleem met de kamertemperatuursensor.

🤓 De sensor is mogelijk defect: voer een volledige herstart uit door het apparaat uit te schakelen. Als de foutmelding opnieuw verschijnt, neem dan contact met ons op👨🔧

Code: E7

🤔 Probleem met de druksensor.

🤓 Mogelijk defecte sensor: voer een volledige herstart uit door het apparaat uit te schakelen. Als de foutmelding opnieuw verschijnt, neem dan contact met ons op👨🔧

Neem contact met ons op via:
België: help-be@help.perfectdraft.com👨🔧
Nederland: help-nl@help.perfectdraft.com 👨🔧

Heeft ons antwoord geholpen?

Wat betekent Error message Code E2