Kun je bestellen vanaf je mobieltje of tablet?

Kim Updated door Kim

Ja dat kan maar onze website werkt het best op een computer. De browser waarmee de site het meest soepel werkt is met Google Chrome.

Als je moeilijkheden hebt met bestellen vanaf je mobiel of vanaf een tablet, probeer het dan op een computer. Als je daar ook problemen mee hebt, probeer dan deze tips:

Opnieuw opstarten

Cookies verwijderen

Gebruik deze link daarbij

https://support.google.com/accounts/answer/32050?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=nl

Mail ons en stuur een screen shot mee

Mocht het toch nog niet lukken, stuur ons dan een print-screen en we geven het direct door aan de IT afdeling. Je krijgt doorgaans dezelfde dag bericht en onze IT gaat meteen aan de slag om het probleem te verhelpen.

Het is voor hen van belang om te weten of je op een telefoon, tablet of computer werkt, wat er precies misgaat en welk e-mail adres je gebruikt.

Als er een bug is of een ander probleem, lost onze IT dat zo snel mogelijk op en we sturen je een berichtje als je kunt bestellen.

Heeft ons antwoord geholpen?

De website loopt vast als ik wil betalen

Annuleren van een bestelling