De biertap doet het niet.

Kim Updated door Kim

Mijn machine werkt niet😱

Een probleem met de tap kan liggen aan het feit dat er geen stroom is:

🔦 Zorg er allereerst voor dat de stekker van de PerfectDraft Pro goed in het stopcontact zit.

🔦 Wanneer de LED-lampjes beginnen te knipperen, weet je dat dit in orde is 💪

💡 Als de PerfectDraft Pro niet langer de vereiste informatie op het LCD-scherm weergeeft, vindt er waarschijnlijk een update plaats. De machine wordt gereset, waardoor de temperatuur opnieuw wordt berekend. Het enkele uren duren voordat de temperatuur is berekend. Dit is heel gewoon en je kunt de biertap gewoon gebruiken in die tijd. 😉

Staat het antwoord op jouw vraag hier niet bij of je problemen blijven aanhouden: neem dan contact met ons op: voor Nederland: help-nl@perfectdraft.com en voor België: help-be@perfectdraft.com

Heeft ons antwoord geholpen?

Ik kan het slangetje niet in de taphendel krijgen😥

Wat is dat witte spul in de buurt van de ventilator in de biertap?