Uitvoeren updates

Kim Updated door Kim

Als de machine nog niet is verbonden met de app: verbindt deze dan met de app zodat de update plaats kan vinden 📱

Als de machine al is aangesloten, worden de updates automatisch ingesteld.

Als je de machine voor het eerst hebt aangesloten, wordt de nieuwe firmware geïnstalleerd 30 minuten nadat je de verbinding hebt gemaakt.

Let op: Zorg ervoor dat de machine en app verbonden zijn :)

💡 Wanneer een software-update is voltooid, kan de informatie op je scherm tijdelijk verdwijnen, maar deze zal na ongeveer 1 uur weer verschijnen.

Heeft ons antwoord geholpen?

Kan ik een PerfectDraft Pro machine vanaf meerdere apparaten bedienen?