Probleem met inloggen

Kim Updated door Kim

Soms lukt het niet om in te loggen in je PerfectDraft- account. Sorry!

Hier geven we enkele tips waarmee doorgaans het probleem wordt opgelost:

Probeer in te loggen op de website

Er zijn twee plaatsen op de PerfectDraft site waar het mogelijk is om in te loggen:

1 De inlogpagina voor Nederland https://www.perfectdraft.com/nl-nl/my-account of voor België https://www.perfectdraft.com/nl-be/my-account

2 De bestelpagina op https://www.perfectdraft.com/nl-nl/checkout voor Nederland en https://www.perfectdraft.com/nl-be/checkout voor België. Je hebt minstens één product in je winkelwagentje nodig om toegang te krijgen)

Probeer het op een (andere) computer :

Problemen met onze website hebben vaak te maken met de cookie-instelling. Sowieso werkt onze site het best als je het op een computer probeert. Een tablet of smartphone zijn jammer genoeg minder geschikt en geven eerder problemen.

Wijzig de browser:

Onze site werkt het beste met deze browser:

Google Chrome: https://www.google.com/intl/fr_fr/chrome/

Google is geen browser, het is een zoekmachine. Echter Chrome, ontwikkeld door Google is een browser. Verwar het niet 😉

Maar als het niet lukt met Google Chrome, probeer dan deze:

Mozilla Firefox: https://www.mozilla.org/fr/firefox/new/

Safari: https://support.apple.com/fr-fr/HT204416

Microsoft Edge: https://www.microsoft.com/fr-fr/windows/microsoft-edge

Opera: https://www.opera.com/fr

Internet Explorer

Let op!

De laatste versie van Internet Explorer (Microsoft) dateert van 2013. Veel van de huidige technologieën, waaronder die voor de website van PerfectDraft, werken niet met deze browser. Wij raden aan om bijvoorbeeld Edge te gebruiken.

Verwijder cache en cookies

Dat kan met deze link:

support.google.comhttps://support.google.com/accounts/answer/32050?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=nl

Waarschuwing: Het verwijderen van cookies computer leidt vaak tot het verlies van artikelen in het winkelwagentje.

Mocht het toch nog niet lukken, stuur ons dan een mail een printscreen waar je blijft hangen en we geven het direct door aan ons team IT. Het is voor hen van belang om te weten of je op een telefoon, tablet of computer werkt, welke browser je hebt geprobeerd, wat er precies misgaat, op welke website je bent, en e-mail adres.

Heeft ons antwoord geholpen?

Wachtwoord wijzigen

Verwijdering van je PerfectDraft account