untitled article (nl)

Matthieu Updated door Matthieu

Soms lukt het niet om in te loggen in je hopt- account. Sorry!

Hier geven we enkele tips waarmee doorgaans het probleem wordt opgelost:

Probeer in te loggen op de website

Er zijn drie plaatsen op de HOPT site waar het mogelijk is om in te loggen:

1 De inlogpagina op https://www.hopt.nl/login

2 De bestelpagina op https://www.hopt.nl/checkout (je hebt minstens één product in je winkelwagentje nodig om toegang te krijgen)

3 De abonnementspagina voor het bier abonnement https://www.hopt.nl/bierabonnement/35034-bierabonnement.html

Verander je apparaat :

Problemen met ht internet op onze website hebben vaak te maken met een cookie op je apparaat. Sowieso werkt onze site het best als je het op een computer probeert. Een tablet of smartphone zijn jammer genoeg minder geschikt en geven eerder problemen.

Wijzig de browser:

Onze site werkt het beste met deze browsers:

Mozilla Firefox: https://www.mozilla.org/fr/firefox/new/

Google Chrome: https://www.google.com/intl/fr_fr/chrome/

Tip

Google is geen browser, het is een zoekmachine. Echter Chrome, ontwikkeld door Google is een browser. Verwar het niet 😉

Safari: https://support.apple.com/fr-fr/HT204416

Microsoft Edge: https://www.microsoft.com/fr-fr/windows/microsoft-edge

Opera: https://www.opera.com/fr

Internet Explorer

Let op!

De laatste versie van Internet Explorer (Microsoft) dateert van 2013. Veel van de huidige technologieën, waaronder die voor de website van Hopt, werken niet met deze browser. Wij raden aan om bijvoorbeeld Edge te gebruiken.

Verwijder cache en cookies

Dat kan met deze link:

support.google.comhttps://support.google.com/accounts/answer/32050?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=nl

Waarschuwing: Het verwijderen van cookies computer leidt vaak tot het verlies van artikelen in het winkelwagentje.

Mocht het toch nog niet lukken, stuur ons dan een mail een printscreen waar je blijft hangen en we geven het direct door aan ons team iT. Het is voor hen van belang om te weten of je op een telefoon, tablet of computer werkt, welke browser je hebt geprobeerd, wat er precies misgaat, op welke website je bent (hopt.nl of hopt.be), en e-mail adres.