Problem med LCD-skärmen

Antongiulio Mancuso Senast uppdaterad av Antongiulio Mancuso

1. En grön linje visas på skärmen och maskinen fungerar inte.

Det är möjligt att tappkranen eller fatet inte är korrekt installerade. Vänligen prova att koppla om allting igen. Det är viktigt att du hör ett klick när tappkranen sätts i fatet och när du trycker ner spärrarna i maskinen över fatet.

1. En grön eller röd linje visas på skärmen och bakgrunden blinkar.

Koppla ur tappkranen, rengör den och koppla in den igen. Om detta inte löser problemet så kan du prova med ett annat fat och/eller en annan tub.

1. Skärmen visar inte rätt nivå.

För att volymindikationen ska vara korrekt måste tapphantaget dras ned helt vid varje servering.

Kan vi förbättra något?

Det droppar öl från tappkranen

Jag fick ingen tub levererad tillsammans med mitt fat, kan jag använda ett gammalt?