Prenumerera på nyhetsbrevet

Vill du få reda på alla våra kampanjer, erbjudanden och när vi får in nya produkter?

Då bör då prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Enligt Dataskyddslagen (GDPR) så måste kunden tydligt kunna välja vilken information som hen vill mottaga och därför har vi utformat ett formulär där kunden lätt kan välja.

För att registrera dig som prenumerant behöver du göra följande:

1. Logga in och gå till "Mitt konto"
  2. Gå till "Kontaktinställningar"
  3. Bocka sedan i "Email" för vilka typer av nyheter och erbjudanden som kan intressera dig.
SMS och Messenger är nya funktioner som ännu inte är tillgängliga för svenska kunder.
Vill du inte längre mottaga nyhetsbrev? Bocka då av alla valmöjligheterna och spara ditt val.

Kan vi förbättra något?

Födelsedagserbjudande