Månadsboxen

Susannah Senast uppdaterad av Susannah

Vi reser världen runt för att handplocka den bästa hantverksölen, så att du ska få 6 nya upptäckter varje månad!

Den första månaden så får du en startlåda med 6 öl och ett välkomstpaket med allt som du behöver för din provsmakning!

Du hittar beskrivningar av varje öl och intressant fakta på vår dedikerade mini-webbplats varje månad!

Du kan välja att prenumerera i 3, 6 eller 12 månader, för dig själv eller för någon annan!

För mer information om abonnemanget: https://www.hopt.se/olabonnemang/35034-ny-upptacktsbox.html

Du kommer via en QR-kod kunna följa varje månads utbud: https://www.saveur-biere.com/en/216-discovery-box-new.html

Kan vi förbättra något?

QR-koden