Hur hittar jag spårningsnumret hos Postnord?

När paketet/paketen skickats från oss kommer du att få följande:

-E-postmeddelande från oss som bekräftar vilket/vilka paket som skickats iväg, dess innehåll och spårningsnumret.

-E-postmeddelande från transportören Chronopost som bekräftar spårningsnumret hos Postnord, samt leveransadressen.

-Sms från Postnord som säger att din order är på väg.

-Sms från Postnord som meddelar dig att du kan göra ett leveransval, antingen via en länk i meddelandet eller via Postnords app.

Ett unikt leveransval måste göras för varje spårningsnummer. Om ditt paket skickats i tre olika paket så innebär detta att 3 leveransval måste göras.

Kan vi förbättra något?

Var är mitt paket?