Det läcker vatten ur öltappen

Antongiulio Mancuso Senast uppdaterad av Antongiulio Mancuso

• Det droppar vatten ur tappkranen efter att en öl serverats

Detta är normalt då maskinen reglerar trycket och det kan då komma några droppar

• Dörrarna var inte ordentligt stängda.

Gör om installationen av tappkranen och tuben, se sedan till så att du sätter in fatet väl i maskinen. Hittar du inte rätt läge, prova att vinkla fatet på lite olika sätt för att sedan trycka ner spakarna och stänga dörrarna

Kan vi förbättra något?

Temperaturen går upp mer och mer

Det ser ut som att fatet skadats, bör jag använda det ändå?