Hur kopplar jag in ett PerfectDraft-fat?

Antongiulio Mancuso Senast uppdaterad av Antongiulio Mancuso

1. Koppla in maskinen
  2. Öppna dörrarna och lyft upp den blå spärren,
  3. Rensa väl tappkranen och tuben
  4. Klicka i tappkranen i fatet med hjälp av de blåa knapparna. (Tryck ej ned tappkranen för hårt)
  5. När tappkranen sitter stadigt så kan tuben sättas i
  6. Vinkla fatet lätt när du sätter in det, trycka ned spärren och stäng dörrarna.
  7. Luta dig tillbaka och vänta tills temperaturen står på 3 grader!
Skulle du fortfarande ha problem med ett ölfat eller maskinen efter att ha konsulterat vårt hjälpcenter och Philips kundtjänst, så måste en utredning göras. För att gå vidare i utredningen så måste ett videoklipp skickas till oss där vi tydligt kan se varje steg: från att den blöta tuben och kranen sätts i fatet, när fatet sätts i maskinen och slutligen när fatet installeras i maskinen. Om du skulle vara osäker på hur videon ska se ut, kontakta kundtjänst, vi hjälper dig gärna!

Kan vi förbättra något?

Kan jag byta till ett annat fat och spara det som redan är öppnat?