Om jag inte tänker använda min PerfectDraft under flera dagar, vad bör jag göra då?

Antongiulio Mancuso Senast uppdaterad av Antongiulio Mancuso

Det är bäst att ha öltappen ikopplad om ett öppnat fat finns i.

Väljer du att koppla ur fatet och lägga det i kylen, så är det bäst att låta tappkranen och tuben sitta kvar som skydd för bakterier och smuts, samt att det förhindrar ölen från att förlora sin kolsyra.

Ett bra tips är att skriva på fatet hur många dagar till som det håller sig, när du sedan kopplar in fatet igen så kan du justera hållbarhetstiden med knapparna + och -.

Kan vi förbättra något?

Vad är hålet bakom maskinen till för?

Hur använder jag Philips PerfectDraft?