Problem med att sätta i fatet i maskinen

Antongiulio Mancuso Senast uppdaterad av Antongiulio Mancuso

• Se till att tappkranen är korrekt installerad i fatet och inte sitter löst.
  • Vinkla fatet lätt när du sätter i det i maskinen.
  • Tryck ned den blå spärren över fatet tills du hör ett klick.
Skulle du fortfarande ha problem med ett ölfat eller maskinen efter att ha konsulterat vårt hjälpcenter och Philips kundtjänst, så måste en utredning göras. För att gå vidare i utredningen så måste ett videoklipp skickas till oss där vi tydligt kan se varje steg: från att den blöta tuben och kranen sätts i fatet, när fatet sätts i maskinen och slutligen när fatet installeras i maskinen. Om du skulle vara osäker på hur videon ska se ut, kontakta kundtjänst, vi hjälper dig gärna!

Kan vi förbättra något?

Öltappen ger ljud ifrån sig även om jag inte använder den

Temperaturen går upp mer och mer