Hur väljer man tid för leverans?

Giulia Senast uppdaterad av Giulia

Paketet skickas med Chronopost från Frankrike och sedan vidare till Postnord.

När paketet anländer i Sverige så kommer du att kontaktas av Postnord för att göra ett mottagarval.

Du kommer då att kunna välja en tid för hemleverans eller om du föredrar att hämta paketet hos det närmste ombudet .

Skulle du inte ha kontaktats av Postnord även om du ser på spårningen att det anlänt i Sverige?

Gå längst ner på spårningssidan av Chronopost, ta det rödmarkerade paketet och sök i Postnords app eller via denna länk: https://www.postnord.se/vara-verktyg/spara-brev-paket-och-pall

Om inget leveransval gjörs av mottagaren så kommer paketet att returneras automatiskt.

Kan vi förbättra något?

Ändra leveransadress

Hur vet jag om min order skickades i flera paket?