Tuben sitter fast i tappkranen

Antongiulio Mancuso Senast uppdaterad av Antongiulio Mancuso

Det kan vara flera orsaker:

1. Du har inte tryckt på den blå knappen ovanpå tappkranen

Tryck alltid ned denna knappen, så släpper tuben automatiskt

1. Tappkranen sitter fortfarande fast i fatet

Prova att koppla ur tappkranen från fatet innan du tar ut tuben med hjälp av de blåa knapparna

1. Kranen har inte sköljts noga och innehåller rester av öl

Skölj kranen med varmt vatten för att få bort resterna och använd dig sedan av de blå knapparna för att koppla ur både tappkranen och tuben.

Kan vi förbättra något?

Jag köpte en PerfectDraft Dispenser men jag fick inga tuber