Hur man laddar ner en returetikett

irene molinari Senast uppdaterad av irene molinari

1. Logga in på ditt kundkonto via en dator: https://www.hopt.se/login
  2. Klicka på Returnera mina tomma fat
  3. Du kommer då automatiskt till denna sida: https://www.hopt.se/my-account/keg-return
  4. Välj din adress och tryck på Ladda ner min returetikett, denna kommer sedan att hamna bland dina nedladdade filer på datorn.
Du kan returnera dina tomma fat i vilken låda som helst, så länge det innehåller 3 fat och har sin unika returetikett.
Undrar du vilket DHL-ombud som ligger närmast? https://parcelshopfinder.dhlparcel.com/?setLng=en&countrycode=se

Kan vi förbättra något?

Kan jag returnera mina tomma fat även om dessa inte inhandlades hos er?

Hur kan jag återvinna mina PerfectDraft-fat?