Lidmaatschap : punten sparen

Kim Updated door Kim

Het lidmaatschap van ons loyaliteitsprogramma is automatisch en gratis! 🙌🏻

Wanneer je een bestelling plaatst, ontvang je automatisch punten op jouw account, in verhouding tot de waarde van de bestelling (exclusief verzendkosten, statiegeld, PerfectDraft-cadeaukaartbetalingen en/of walletsaldo).

Voor elke uitgegeven euro verdien je één punt en voor elke 150 punten verdien je €3 in je online portemonnee! Dit bedrag kan onmiddellijk worden besteed of samen met anderen worden gebruikt, er is geen tijdslimiet voor het gebruik ervan 💰💰

Na het plaatsen van jouw bestelling is uw nieuwe puntensaldo al zichtbaar in uw account.

Zelfs als je het e-mailadres verandert dat je bij PerfectDraft hebt geregistreerd, behoudt je jouw punten en wallet tegoed dat aan jouw account is gekoppeld.

Het hele jaar door kunnen punten worden verzameld. Ze vervallen als u niet binnen een jaar (365 dagen) na uw laatste bestelling een nieuwe bestelling plaatst.
Het is niet mogelijk om de waarde van de punten of het saldo in jouw online portemonnee over te maken naar een bankrekening.
je kunt het puntensaldo op elk moment bekijken in jouw account
Het is niet mogelijk punten te verkopen of over te dragen naar een ander account.
Om ervoor te zorgen dat je geen promoties en kortingen met betrekking tot jouw status mist, raden wij je aan je in te schrijven op onze nieuwsbrief 📨

Heeft ons antwoord geholpen?

contact