Updates

📱Nieuwe versies van de app zullen van tijd tot tijd beschikbaar zijn.

📱Kies bij 'instellingen' voor "automatische updates", om geen enkele update te missen

📱Updates kunnen wat storing geven in de weergave op je telefoon, die meestal binnen enkele ogenblikken zijn opgelost.

Hier zijn de stappen om de PerfectDraft Pro app op je iPhone te updaten🍏:

+

Open de App Store.

Klik op uw profiel boven aan het scherm.

Scroll om de beschikbare updates en release notes te zien.

Klik op Update naast een app om alleen die app bij te werken, of klik op Update All.

Dit zijn de stappen voor het bijwerken van de PerfectDraft Pro-app op uw Android🤖:

+

Open de Google Play Store-app.

Klik rechtsboven op het profielpictogram.

Klik op "Beheer apps & apparaat." Apps met een beschikbare update worden aangeduid met "Update beschikbaar."

Klik op 'update".

Heeft ons antwoord geholpen?

Problemen om verbinding te krijgen tussen de PerfectDraft Pro en de app