Wijzigen van (persoonlijke) gegevens

Kim Updated door Kim

Je kunt zelf alle noodzakelijke (persoonlijke) gegevens wijzigen 💪

Wel zo praktisch en in lijn met de privacy wetgeving (GDPR-regeling).

Hoe? Alles kan via jouw account:

Wachtwoord wijzigen

Je kunt jouw wachtwoord rechtstreeks vanuit het PerfectDraft account wijzigen door naar deze pagina te gaan:

https://www.perfectdraft.com/nl-nl/my-account/change-personal-information (NL)

https://www.perfectdraft.com/nl-be/my-account/change-personal-information (BE)🍻

Klik vervolgens op het pennetje naast 'wachtwoord'

Wijzigen naam en/ of e-mailadres

Klik op het pennetje naast jouw mail adres of de persoonlijke informatie.

Wijzigen bezorgadres

Bij het plaatsen van een bestelling, kun je een nieuw adres toevoegen voordat je de bestelling betaalt en bevestigt.

Als je een bestelling plaatst, gaat ons systeem uit van het laatst toegevoegde adres. Het is dus belangrijk om dit elke keer even te checken.

Je kunt ook een adres toevoegen op jouw account.

Je kunt er ook een oud adres verwijderen door op de prullenbak te klikken naast het oude adres.

Heeft ons antwoord geholpen?

Verwijdering van je PerfectDraft account