Het bier is niet koud

De koeling werkt niet ❄️

In het begin is het apparaat bezig met het inschatten van de temperatuur🌡

In het begin geeft het scherm 15°C aan terwijl je apparaat de temperatuur meet. Wacht enkele minuten tot de temperatuur zichzelf regelt en nauwkeurig wordt⏱

Mocht het probleem zich blijven voordoen, controleer dan of de deur goed gesloten is. Als de deur langer dan 30 seconden open blijft, kan het koelproces worden verstoord. 👊

Heeft ons antwoord geholpen?

Er lijkt te weinig druk op het bier

Waarom is heeft machine zichzelf gereset?