Het bier in de Philips Perfect Draft wordt niet meer koud

Amandine Updated door Amandine

Dat kan verschillende oorzaken hebben. Wat je als eerste kunt doen:

Trek de stekker uit het stopcontact en controleer of de deurtjes gesloten zijn. Kijk of er geen andere belemmeringen rondom de biertap zijn en zet deze opnieuw aan.

Als het probleem niet is opgelost, is het zeer waarschijnlijk dat het koelsysteem van de biertap is uitgevallen. Neem in dit geval contact op met de service-afdeling van Philips om de machine te controleren en/of te repareren. Zorg ervoor dat je de factuur meestuurt als je contact opneemt.

https://www.philips.nl/c-w/consumenten-ondersteuning/support-contact-page.html