Hoe verbind ik mijn machine met de app?

πŸ”¦ Installeer de nieuwste versie van de PerfectDraft iOS- of Android-app op je telefoon.

πŸ”¦ Sluit de PerfectDraft-machine aan en schakel Bluetooth in op de telefoon. Volg de instructies op de app om de machine aan het apparaat te koppelen.

πŸ”¦ Eenmaal verbonden met Bluetooth op de telefoon, druk dan op de Wi-Fi knop op het apparaat totdat deze blauw wordt (10 seconden vasthouden).

πŸ”¦ Selecteer via de app het draadloze netwerk.

πŸ”¦ Je kunt nu de temperatuur van je bier regelen, zien hoeveel dagen versheid je nog hebt en zien hoeveel bier je nog hebt, plus nog veel meer.

Je moet dichtbij genoeg zijn om je telefoon via Bluetooth te kunnen vinden. Eenmaal verbonden, kunt je de machine op afstand bedienen.
Details
Ook zonder app kun je de PerfectDraft Pro gebruiken.

Als je nog steeds verbindingsproblemen hebt, neem dan contact met ons op via help-nl@perfectdraft.com of help-be@perfectdraft.com

Hoe verbind ik mijn machine met de app?

πŸ”¦ Installeer de nieuwste versie van de PerfectDraft iOS- of Android-app op uw telefoon.

πŸ”¦ Sluit uw PerfectDraft-machine aan en schakel Bluetooth in op uw telefoon. Volg de instructies op de app om de machine aan uw apparaat te koppelen.

πŸ”¦ Eenmaal verbonden met Bluetooth op uw telefoon, drukt u op de connectiviteitsknop op uw apparaat totdat deze blauw wordt (10 seconden vasthouden).

πŸ”¦ Selecteer via de app uw draadloze netwerk.

πŸ”¦ Je kunt nu de temperatuur van je bier regelen, zien hoeveel dagen versheid je nog hebt en zien hoeveel bier je nog hebt, plus nog veel meer.

Tip

Je moet dichtbij genoeg zijn om je telefoon via Bluetooth te kunnen vinden. Eenmaal verbonden, kunt u uw machine op afstand bedienen.

Opmerking

Wees gerust, u kunt nog steeds profiteren van de PerfectDraft Pro zonder verbonden te zijn met de app. U kunt de app echter niet gebruiken zonder een account aan te maken.

Als u nog steeds verbindingsproblemen hebt, neem dan contact met ons op via help-uk@perfectdraft.com

Hoe verbind ik mijn machine met de app?

πŸ”¦ Installeer de nieuwste versie van de PerfectDraft iOS- of Android-app op uw telefoon.

πŸ”¦ Sluit uw PerfectDraft-machine aan en schakel Bluetooth in op uw telefoon. Volg de instructies op de app om de machine aan uw apparaat te koppelen.

πŸ”¦ Eenmaal verbonden met Bluetooth op uw telefoon, drukt u op de connectiviteitsknop op uw apparaat totdat deze blauw wordt (10 seconden vasthouden).

πŸ”¦ Selecteer via de app uw draadloze netwerk.

πŸ”¦ Je kunt nu de temperatuur van je bier regelen, zien hoeveel dagen versheid je nog hebt en zien hoeveel bier je nog hebt, plus nog veel meer.

Tip

Je moet dichtbij genoeg zijn om je telefoon via Bluetooth te kunnen vinden. Eenmaal verbonden, kunt u uw machine op afstand bedienen.

Opmerking

Wees gerust, u kunt nog steeds profiteren van de PerfectDraft Pro zonder verbonden te zijn met de app. U kunt de app echter niet gebruiken zonder een account aan te maken.

Als u nog steeds verbindingsproblemen hebt, neem dan contact met ons op via help-uk@perfectdraft.com

Hoe verbind ik mijn machine met de app?

πŸ”¦ Installeer de nieuwste versie van de PerfectDraft iOS- of Android-app op uw telefoon.

πŸ”¦ Sluit uw PerfectDraft-machine aan en schakel Bluetooth in op uw telefoon. Volg de instructies op de app om de machine aan uw apparaat te koppelen.

πŸ”¦ Eenmaal verbonden met Bluetooth op uw telefoon, drukt u op de connectiviteitsknop op uw apparaat totdat deze blauw wordt (10 seconden vasthouden).

πŸ”¦ Selecteer via de app uw draadloze netwerk.

πŸ”¦ Je kunt nu de temperatuur van je bier regelen, zien hoeveel dagen versheid je nog hebt en zien hoeveel bier je nog hebt, plus nog veel meer.

Tip

Je moet dichtbij genoeg zijn om je telefoon via Bluetooth te kunnen vinden. Eenmaal verbonden, kunt u uw machine op afstand bedienen.

Opmerking

Wees gerust, u kunt nog steeds profiteren van de PerfectDraft Pro zonder verbonden te zijn met de app. U kunt de app echter niet gebruiken zonder een account aan te maken.

Als u nog steeds verbindingsproblemen hebt, neem dan contact met ons op via help-uk@perfectdraft.com

Hoe verbind ik mijn machine met de app?

πŸ”¦ Installeer de nieuwste versie van de PerfectDraft iOS- of Android-app op uw telefoon.

πŸ”¦ Sluit uw PerfectDraft-machine aan en schakel Bluetooth in op uw telefoon. Volg de instructies op de app om de machine aan uw apparaat te koppelen.

πŸ”¦ Eenmaal verbonden met Bluetooth op uw telefoon, drukt u op de connectiviteitsknop op uw apparaat totdat deze blauw wordt (10 seconden vasthouden).

πŸ”¦ Selecteer via de app uw draadloze netwerk.

πŸ”¦ Je kunt nu de temperatuur van je bier regelen, zien hoeveel dagen versheid je nog hebt en zien hoeveel bier je nog hebt, plus nog veel meer.

Tip

Je moet dichtbij genoeg zijn om je telefoon via Bluetooth te kunnen vinden. Eenmaal verbonden, kunt u uw machine op afstand bedienen.

Opmerking

Wees gerust, u kunt nog steeds profiteren van de PerfectDraft Pro zonder verbonden te zijn met de app. U kunt de app echter niet gebruiken zonder een account aan te maken.

Als u nog steeds verbindingsproblemen hebt, neem dan contact met ons op via help-uk@perfectdraft.com

Heeft ons antwoord geholpen?

WIFI problemen oplossen

Staan alle vaten vermeld in de app?